کاس فیلیپس
خالق کنفرانس شکست
WebWallflower Events – @webwallflower
کاس فیلیپس بیش از هفت سال است که برگزار کننده رویداد های مرتبط با استارتاپ است. او خالق FailCon است. از دیگر کنفرانس هایی که او سمت مدیریت آنها را برعهده دارد می توان از SF MusicTech Summit ، Inside Social Apps ، Unleashed Conference نام برد. او با برگزارکننده های سایر کنفرانس ها همکاری میکند تا آنها را در برگزاری و بالابردن کیفیت رویداد آنها یاری رساند. به تازگی او به دنیای بازی های کامپیوتری پناه برده و مصمم است چیزی یا بیابد که مردم از آن لذت ببرند.
کاظم آیت اللهی
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور
www.irannsr.org
کاظم آیت اللهی فارغ التحصیل رشته سیستم های مخابراتی است. او به عنوان در سال 64 به عنوان مدیر عامل شرکت پالس الکترونیک آغاز به کار نمود و در ادامه در مرکز تکنولوژی هسته ای اصفهان و شرکت توسعه صنایع انرژی پیشگام مشغول به فعالیت شد.
در ابتدای دهه 80 او به عنوان مدیرعامل گروه داده ورز جویا انتخاب گردید و در سال 85 نیز توسط هیئت رئیسه به عنوان مدیر عامل شرکت بین المللی انفورماتیک سیستم آوران (باسا) انتخاب گردید ، نامی که برای اکثر فعالان حوزه IT نامی شناخته شده بشمار میرود. او طی تمام این سالها همچنان در این سمت مشغول به فعالیت میباشد.
او هم اکنون نیز با حفظ عهده دار ریاست سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور و همچنین استان اصفهان میباشد.
عطا خلیقی سیگارودی
از موسسین پرشینبلاگ و ارانیکو
www.pooyasoft.com – @atakhalighi
عطا از چهرههای شناخته شده و از کارآفرینان برتر حوزهی وب در ایران است؛ تجارب او به عنوان یکی از موسسین پرشینبلاگ (اولین سرویس وبلاگنویسی فارسی) و چندین استارتآپ موفق دیگر از جمله «ارانیکو» کمک فراوانی به استارتاپها و تیمهای دیگر کردهاست. او هماکنون مدیرعامل شرکت پویاسافت است و همراه با همکاران خود مشغول به پیادهسازی نرمافزارها و سرویسهای تحت وب است.
امیر وهوشی
مدیرعامل شرکت رهنما (بییپ)
www.beep.ir – @vohooshi
فعالیت به عنوان مدیر عامل یا عضو هیئت مدیره چندین شرکت در 15 سال گذشته ، امیر وهوشی را یک فرد منحصر به فرد و با تجربه برای هر کسب و کار جدید و مدیرانی که هر روزه با چالش های متعدد رو به رو هستند تبدیل کرده است. در حال حاضر امیر در حوزه تجارت الکترونیک و سرویس های موبایل در حال فعالیت است و علاقه زیادی به همکاری با جوانان و افراد مستعد دارد.
امیر هنگامی که دانشجوی سال آخر مهندسی سخت افزار دانشگاه بود، شرکت رهنما را تأسيس کرد. از آن تاريخ، رهنما همواره در تجارت الکترونيک و موبايل حرفی جدی برای گفتن داشته است. با فراهم شدن بستر ارائه خدمات ارزش افزوده موبايل در ايران، شرکت رهنما با نام تجاری بييپ نقشی اساسی در شکل گيری و توسعه اين صنعت در کشور داشته است و ارزش زيادی برای اپراتورهای موبايل و کاربرانشان خلق کرده است. امير به تمرکز به عنوان اصلی ترين کليد موفقيت در کسب و کار اعتقاد دارد و اعتقاد دارد شرکت بايد فقط روی زمينه هايی کار کند که در آن ها می تواند بهترين باشد.
شاهین طبری
رئیس هیئت مدیره گروه شرکتهای چارگون و شرکت خدمات مشتریان چارگون
www.chargoon.com – @shatobery
شاهین طبری در مرداد ۱۳۵۳ و در شهر تهران متولد شد. وی که در دانشگاه به تحصیل در رشته مهندسی مکانیک مشغول بود، در سال 1378 در این رشته فارغالتحصیل شد؛ ولی با توجه به علاقه وافری که به حوزه تولید نرمافزار داشت، به عنوان یک کارشناس حرفهای تولید نرمافزار گام در عرصه فناوری اطلاعات کشور گذاشت.
شاهین طبری در سال 1377 با توانی محدود اما عزمی راسخ برای پرکردن خلاء موجود در حوزه نرمافزار، وارد عرصه فناوری اطلاعات کشور شد و با تاسیس شرکت چارگون تلاش کرد با نگاهی رو به جلو و بهرهگیری از همراهی کارشناسانی نخبه، شرکتی بنا کند که امروزه، به عنوان یک بنگاه اقتصادی موفق و یکی از برترینهای حوزه نرمافزار کشور به کارآفرینی و خدمترسانی مشغول است. او به عنوان موسس و بنیانگذار شرکت چارگون مدت ۱۳ سال در سمت مدیرعامل در جهت اعتلای چارگون تلاش کرده و در حال حاضر رئیس هیئت مدیره گروه شرکتهای چارگون و شرکت خدمات مشتریان چارگون است.
باور شاهین طبری به کاری که انجام میدهد و ماموریتی که برای خود متصور است، حتی در نگاه نخست کاملاً مشهود است. اعتقاد به نیروی انسانی چارگون به عنوان سرمایه اصلی این شرکت از دیگر مشخصههای بارز مدیریتی اوست. تاثیرگذاری، سختکوشی و قدرت ایجاد انگیزه در سایرین از دیگر شاخصههای فردی او است که چارگون را برای عبور از گذرگاههای پرچالش یاری میکند.
شاهین طبری علاوه بر فعالیت گسترده در حوزه نرمافزار کشور و تلاش برای اعتلای حوزه فناوری اطلاعات در کشور، به عنوان یک ورزشکار حرفهای نیز در عرصه سلامت و ورزش در سطح ملی به فعالیت مشغول است.
مانی قاسمی
دیجیاتو
www.digiato.com
مانی قاسمی لیسانس مهندسی صنایع دارد و در طول سال ها فعالیت خود در فضای رسانه، تلاش کرده تا با دیدگاهی متفاوت، تعریفی نوین از خبر رسانی را ارائه دهد.
حضور به عنوان کارشناس در شبکه های تلویزیونی و فعالیت در رسانه های چاپی، چکیده تجربه مانی در حوزه رسانه را تشکیل می دهند. اما بی شک نقطه اوج این متخصص جوان، حضورش در یکی از پر طرفدار ترین سایت های تکنولوژی بوده است.
مانی پس از تعطیلی «نارنجی» توانست تیم سابق را گرد هم آورد و بازگشتی دوباره را با «دیجیاتو» تجربه نماید. او اکنون به عنوان یک کارآفرین جوان سعی می کند، رسانه خود را متفاوت تر از همیشه اداره کند و رویکردی حرفهای، امانت دارانه و مبرا از تجاریسازی را در امر خبر رسانی ارائه دهد.
مانی به خاطر موقعیت شغلی خود، این فرصت را داشته تا با استارتآپها و مجموعههای بسیاری از نزدیک آشنا شود. نگاه بیرونی مانی به چالشهایی که تیم های مختلف پشت سر می گذارند، از وی یک تحلیل گر خبره ساخته است.
هاینه یوسف پور
مشاور بیزینس
زهرا جلیل ثانی
موسس و مدیرعامل شرکت بازرگانی مجلسی
سهیل مظلوم
مدیر عامل كنسرسيوم فناوري اطلاعات و ارتباطات ايريانا
سهیل مظلوم ، نائب رئیس اسبق سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور و از فعالان حوزه فناوری اطلاعات است. او در گذشته همچنین به عنوان دبیر انجمن شرکت های انفورماتیک کشور مشغول به فعالیت بوده است.
در حال حاضر او مدیرعامل كنسرسیوم فناوری اطلاعات و ارتباطات ایریانا می باشد. در کنفرانس شکست او تجربیات خود را در زمینه کسب و کارهای گذشته خود و موانعی که بر سر راهش بوده است عنوان خواهد کرد.
آیدین نامدار
مشاور و مدرس حوزه کسب و کار
www.aydinnamdar.com
آیدین نامدار، کسی است که سالهای اخیر عمرش را، به گونه ای متمرکز در حوزه مشاوره کسب و کار با رویکرد تخصصی به بحث برندینگ، تبلیغات و ارتباطات سپری کرده است. مجاورت او به عنوان مشاور، با مجموعه هایی که دشواری های اقتصاد ایران را با پوست و استخوان لمس کرده و شکست را در یک قدمی خود دیده اند و حتی آنانی که گاه این مرحله را پشت سر گذارده اند، وی را مجهز به تجربیاتی کرده است که شنیدنشان خالی از لطف نخواهد بود.
وی که در ماه های اخیر، بیشتر بر حوزه برند شخصی خود تمرکز داشته، بنیان گذار مجموعه نئوبرندینگ است و نیز علاوه بر سایت شخصی خود به آدرس www.aydinnamdar.com ، دیدگاه های تخصصی خود را در صفحه @businessposts در اینستاگرام نیز منتشر می نماید.